Saffier Patent

Saffier Patent is een thermisch behandelde bloem met een vochtgehalte van 10 %. 

Saffier Patent wordt ingezet voor de bereiding van diverse banketproducten zoals kapsel of taartbodems. Saffier Patent kan ook worden ingezet als hoofdingrediënt van kant en klare brood- en banketproducten voor de consument.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Kapsel

Saffier Patent 100 %
Suiker 100 %
Ei 100 %
Citroenrasp 2 %

Werkwijze

•  Meng de grondstoffen in een planeetmenger voorzichtig in de laagste versnelling.
•  Klopt het beslag daarna op in 8 min. in de hoogste versnelling.
•  Klopt het beslag in een lagere versnelling nog 2 min. na.
•  Weeg ca. 400 g beslag af voor een ingesmeerde kapsel pan.
•  Bakken in ca. 30 min, op ca. 180 ºC, de laatste 10 min. de schuif opzetten.