Holland Meel

puur vakmanschap

Puur vakmanschap

Holland Meel, uw leverancier van meel en bloem, met als partner één van de grootste en modernste molens in Duitsland, Mühle Rüningen. Met een historie die teruggaat tot in 1314, produceert zij al meer dan 700 jaar ons hart voor vakmanschap, meel.

Met een vermaling van 1200 ton graan per dag behoort onze molen tot één van de grootste en modernste molens van Europa. Vier computergestuurde separate molens onder één dak en meer dan 70 walsenstoelen.

Hart voor vakmanschap in het vermalen van graan tot hoogwaardige meel- en bloemproducten. 

Bekijk het gehele proces in onze bedrijfsfilm.

Puur kwaliteit

Holland meel vriezenveen - hm verdeelstation

Het maalproces wordt continue zorgvuldig bewaakt. Na vermaling wordt elke partij meel en bloem geanalyseerd en getest op haar verwerkingseigenschappen in ons eigen laboratorium en proefbakkerij. Pas als alle kwaliteitscriteria positief zijn wordt de partij vrijgegeven.

Holland meel vriezenveen - hm griespoetsmachine

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit. Alleen de beste graansoorten worden verwerkt. Elke levering graan wordt bemonsterd en geanalyseerd voordat deze in ontvangst wordt genomen.

Holland meel vriezenveen - hm controle kamer

Werken met de modernste technieken en een zeer goed gemotiveerd en geschoold team is de sleutel van ons hart voor vakmanschap.

 

Scroll naar boven