Holland M@il

producten | recepten | oogstovergangen | nieuws

Holland M@il

Holland M@il de nieuwsbrief om u te informeren over nieuwe producten, recepten, oogstovergangen en nieuws dat wij graag met u willen delen. Wilt u onze Holland M@il ook ontvangen, schrijf u dan hieronder in. 

Tot dan!

Hm 104 oliebollen | holland meel

HM 104 Oliebollen

Oliebollen Bloem Of u nu een oliebollenbloem van Amerikaanse origine of kwaliteit zoekt, of juist een oliebollenbloem zonder ascorbinezuur of toch liever een kant en klaar mix. Holland Meel heeft …

Lees verder >>
Topaas patent | holland meel

HM 104 Luxe Patentbloem

Luxe Patentbloem Nu het grootste deel van de vakanties erop zit, zijn we alweer druk bezig om ons te richten op het najaar en de eindejaarsproducten. Luxe producten die vragen …

Lees verder >>
Hm 103 tarwe 1 | holland meel

HM 103 Oogstbericht Tarwe

Door de relatieve lage temperaturen in het voorjaar, welke zeker tot midden mei aanhielden, heeft het graan zich maar langzaam kunnen ontwikkelingen. Tijdens de start van de oogst, midden en eind juli, hebben de weersomstandigheden de oogst steeds opnieuw onderbroken. 

Lees verder >>
Hm 103 rogge 1 | holland meel

HM 103 Oogstbericht Rogge

Het koele voorjaar, in combinatie met de regenachtige rijpingsperiode, hebben ervoor gezorgd dat de korrelopbrengst van de rogge iets lager is uitgevallen. De kwaliteit van de rogge is echter zeer positief. 

Lees verder >>
Hm 103 spelt | holland meel

HM 103 Oogstbericht Spelt

Spelt kon grotendeels droog en met stabiele valgetallen geoogst worden.

Lees verder >>
Hm 103 bio tarwe | holland meel

HM 103 Oogstbericht BIO Tarwe

Oogstbericht BIO Tarwe De oogst van de BIO Tarwe is afgesloten. Door de beperkte beschikbaarheid van BIO Tarwe van de oude oogst, zal de oogst overgang snel doorgevoerd worden. BIO …

Lees verder >>
Holland meel vriezenveen - hm 120 tapas bbq breekrbood

HM 102 Tapas en Pesto

Zomer, zon en barbecue, tijd om te genieten, tijd voor breekbrood met Tapas en Pesto kruiden.

Tapas Mix is een 100% mix met Tapas kruiden. Deze Tapas kruiden geven het brood een zeer unieke smaak. Een unieke smaak dat past bij een uniek broodje.

Pesto Mix is een 100% mix met Pesto kruiden en rode paprika stukjes. De combinatie van deze Pesto kruiden en paprikastukjes, geeft deze mix een karakteristieke smaak.

Lees verder >>
4f212f2f f608 42ef bc50 7c078d0e14e2 scaled 1 | holland meel

HM 101 Lentebrood Smaragd Patent

Met de lente en Pasen in het vooruitzicht is het tijd voor verrassende producten met frisse en zoete ingrediënten. Ingrediënten als abrikozen en chocolade, ingrediënten van Lentebrood. Lentebrood op basis van Smaragd Patent.

Lees verder >>
Holland meel vriezenveen - sesamzaad

HM 100 Sesamzaad leverbaar

Inmiddels hebben wij weer sesamzaad voor u beschikbaar. Wij leveren uitsluitend sesamzaad dat is geanalyseerd en de wettelijke vastgestelde norm voor Ethyleenoxide niet overschrijdt.

Lees verder >>
Scroll naar top