Gold Patent

Gold Patent is een hoogwaardige tarwebloem met sterke eiwitten, hoge draagkracht en een soepele deegverwerking. Gold Patent kan zowel worden toegepast voor de bereiding van luxe grootbrood en kleinbrood als luxe gevuld grootbrood en kleinbrood.

Gold Patent is een tolerantie bloem en geeft een uitstekende malsheid en mooi volume. Enkele eigenschappen van bloem en meel die continu door onze proefbakkerij en laboratorium bewaakt worden. Deze kwaliteitscontroles, ons BRC en RiskPlaza certificaat verzekeren u van hoogwaardige constante producten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Krentenbollen

Gold Patent 100 %
Vruchtenbroodpoeder 20 %
Gist 10 %
Zout 1,8 %
Water ca. 60 %


Vulling

Rozijnen 70 %
Krenten 50 %


Werkwijze

• Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
• Vulling doordraaien.
• Deegtemperatuur 27 ºC.
• Afwegen.
• Bolrijs ca. 15 min.
• Verdelen en opbollen.
• Narijs ca. 70 min.
• Bakken als gevuld kleinbrood.