Volkorenmeel GLX

Volkorenmeel GLX is een hoogwaardig volkorenmeel met straffe eiwitten, een soepele droge deegverwerking en een uitstekende draagkracht.  Volkorenmeel GLX wordt voornamelijk toegepast voor de bereiding van luxe volkorenbrood. 

Volkorenmeel GLX geeft een uitstekende malsheid, een hoog volume en heeft een mooie wateropname. Enkele eigenschappen van bloem en meel die continu door onze proefbakkerij en laboratorium bewaakt worden. Deze kwaliteitscontroles, ons BRC en RiskPlaza certificaat verzekeren u van hoogwaardige constante producten, die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Volkorenbrood

Volkorenmeel GLX 100 %
Bruinbroodpoeder 3 %
Gist 2 %
Zout 1,5 %
Water ca. 68 %


Werkwijze

• Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
• Deegtemperatuur 27 ºC.
• Afwegen en opbollen.
• Bolrijs ca. 40 min.
• Opmaken en eventueel insnijden of decoreren.
• Narijs ca. 60 min.
• Bakken als grootbrood.

Probeer ook onze 10-Zadenmix als ingrediënt of decoratie.