Tapas Mix

Tapas Mix is een 100% mix met Tapas kruiden. Deze Tapas kruiden geven het brood een zeer unieke smaak. Een unieke smaak dat past bij een uniek broodje.

Tapas Mix is veelzijdig in te zetten. Naast stokbroodjes, pistolletjes of krokant kleinbrood is deze mix ook zeer geschikt voor crackers, stengels of afbreekbrood voor barbeque en horeca toepassingen.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Tapas Breekbrood

Tapas Mix 100 %
Gist 3 %
Water ca. 54 %

Werkwijze

•  Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
•  Deegtemperatuur 27 ºC.
•  Afwegen 1500 g, losjes opbollen.
•  Deegrust ca. 10 min.
•  Opbollen en deegstukken in vieren splitsen met krabber.
•  In olijfolie of gesmolten roomboter dopen.
•  Van elk van de vier degen 11 bollen in een taartpan van 28 cm leggen.
•  Plaats in het midden een aluminium soufflébakje.
•  Invriezen of narijs van ca. 60 min geven.
•  Inschieten en afbakken met veel stoom.
•  Soufflébakje vervangen door een bakje met Tapenade

Voor consumptie het Tapas breekbrood even opwarmen in de oven, afbreken en lekker dippen in de Tapanade.