Opaal Patent

Opaal Patent is een tarwebloem op basis van 405. Opaal Patent geeft mooie soepele degen voor met een uitstekende rekbaarheid met als eindresultaat een zeer blanke kruim.

Opaal Patent wordt toegepast voor de bereiding van bake off producten zoals pistoletes. Opaal Patent kan ook worden ingezet voor de bereiding van mie.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Witbrood

Tarwebloem 405 100 %
Witbroodpoeder 3 %
Gist 2 %
Zout 1,5 %
Water ca. 56 %


Werkwijze

• Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
• Deegtemperatuur 27 ºC.
• Afwegen en opbollen.
• Bolrijs ca. 40 min.
• Opmaken en eventueel insnijden, knippen of decoreren.
• Narijs ca. 60 min.
• Bakken als grootbrood.