Luxe Patentbloem
Nu het grootste deel van de vakanties erop zit, zijn we alweer druk bezig om ons te richten op het najaar en de eindejaarsproducten. Luxe producten die vragen om luxe grondstoffen, zoals onze Smaragd Patent en Topaas Patent.
Smaragd Patent
Smaragd Patent is een hoogwaardige patentbloem met krachtige eiwitten en een sublieme deegverwerking.
Smaragd Patent wordt voornamelijk toegepast voor de bereiding van luxe gevuld grootbrood en kleinbrood en kenmerkt zich door haar soepele en droge deegverwerking. Smaragd Patent, pure bloem, zonder toegevoegde enzymen, met hoge draagkracht en grote tolerantie.

Topaas Patent
Topaas Patent, een hoogwaardige patentbloem met krachtige eiwitten, hoge wateropname en mooie soepele deegverwerking.
Topaas Patent is een sterke patentbloem voor de bereiding van luxe gevuld groot- en kleinbrood. Topaas Patent heeft een hoog waterbindend vermogen, een sterke draagkracht en geeft een mooie soepele en droge deegverwerking. Topaas Patent bevat geen toegevoegde enzymen.
