Koolhydraat Verlaagd Mix

KOOLHYDRAAT VERLAAGD EN VEZELRIJK, NU MET WINKELPOSTER.

Brood bereid met Koolhydraat Verlaagd Mix heeft niet alleen een verlaagd gehalte aan koolhydraten van > 50% t.o.v. een gangbaar tarwe / volkorenbrood met diverse zaden (NEVO 2350), maar bevat ook nog eens 50% meer vezels.

Koolhydraat Verlaagd Mix is lekker, veelzijdig en extra mals en is goed te verwerken in het gangbare broodbereidingsproces tot koolhydraat verlaagd en vezelrijk brood.

Koolhydraat Verlaagd Mix bevat sojabloem, tarwegluten en is rijkelijk gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad en pompoenpitten.

Wilt u meer informatie over dit product of wilt u de winkelposter ontvangen, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,

Holland Meel

Recept Koolhydraat Verlaagd Brood

Koolhydraat Verlaagd Mix100 %
Gist3 %
Water65 %

Werkwijze

•  Start met 55 % water.
•  Mengen 10 min, daarna overige water bijwassen.
•  Kneden ca. 6 min.
•  Deegtemperatuur 26 ºC.
•  Door de sojabloem en tarwegluten voelt het deeg stugger aan dan gangbaar deeg.
•  Afwegen op 460 g.
•  Bolrijs ca. 30 min.
•  Opmaken, kruis insnijden en decoreren met Maisgrits.
•  Narijs ca. 60 min.
•  Inschieten met stoom als de deegpil de rand van het blik raakt.
•  Bakken in ca. 40 min. op 220 ºC.

Probeer ook onze Del Arte Deco Mix als decoratie.

Winkelposter

Winkelposter