Borrel & Bites

Maandag 14 oktober hield Holland Meel haar themabijeenkomst Borrel & Bites. De locatie waar deze bijeenkomst werd gehouden paste geheel in het thema, namelijk Bierbrouwerij Grolsch in Enschede.

De opkomst was boven verwachting, ongeveer 75 ambachtelijke bakkers waren aanwezig op dit evenement. Tijdens de bijeenkomst werd een drietal broden in de trend van Borrel & Bites gepresenteerd. Bierbrood met hop met als basis Graza Mix, een 50% melange voor een 100% Volkorenbrood, Cranberry Notenbrood met als basis Durumtarwe en Kaas Spek Tomatenbrood met als basis Amethist Patent, een onbehandelde desembloem.

De productdemonstratie werd gegeven door Berjan Ten Brinke, van Bakkerij Ten Brinke in Ommen. Ron Brinkhuis van Ron Brinkhuis Advies vulde de productdemonstratie aan met tips voor de marketing rondom Borrel & Bites producten. Aansluitend was er een rondleiding door de brouwerij van Grolsch met als eindbestemming het Grolsch café, waarbij onder het genot van een biertje, de gepresenteerde producten uitvoerig gekeurd en geproefd konden worden.

“Heel fijn dat er zoveel bakkers aanwezig waren op deze bijeenkomst. Wij hadden een mooi programma, waarin wij innovatieve producten in een ontspannen programma presenteerden en waarbij iedere deelnemer kon genieten van een lekkere Borrel en Bites. Het was een geslaagde middag.” Aldus Dorien Schaap-Holland.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel