Deutsche Brötchen Mix

Deutsche Brötchen Mix is een 100% mix, snel en gemakkelijk te bereiden tot heerlijke krokante orginele Deutsche Brötchen.

Deutsche Brötchen Mix is bereid met exclusief orginele Duitse grondstoffen, waardoor de echte Duitse smaak wordt beleeft. Orginele Deutsche Brötchen met een dunne krokante korst, fijne structuur en die bijzondere Duitse smaak.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Deutsche Brötchen

Deutsche Brötchen Mix 100 %
Gist 4 %
Water ca. 56 %
Eventueel vet 1 %

Werkwijze

•  Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
•  Deegtemperatuur 26 ºC.
•  Bulkrijs ca. 10 min.
•  Afwegen 1650 g voor 30 Brötchen.
•  Bolrijs ca. 15 min.
•  Verdelen en handmatig losjes oppunten.
•  Rijs ca. 20 min.
•  Puntjes licht aandrukken, goed insnijden en op de kop leggen.
•  Narijs ca. 40 min.
•  Puntjes omdraaien en inschieten.
•  Bakken op de vloer in 18 – 20 min op 240 ºC > 220 ºC.
•  De laatste 2 minuten de schuif openzetten.

Via vriezer

• Na licht aandrukken, insnijden en op de kop leggen de puntjes goed afdekken en invriezen op min. -2 ºC.
• Uit de vriezer ca. 90 min bij laten komen in de koeling.
• Puntjes omdraaien en inschieten.
• Bakken op de vloer in 18 – 20 min op 240 ºC > 220 ºC.
• De laatste 2 minuten de schuif openzetten.