BIO Tarwebloem

BIO Tarwebloem is een biologische tarwebloem op basis van patent.  met goede eiwitten en soepele droge deegverwerking. BIO Tarwebloem wordt ingezet voor de bereiding van biologisch groot- en kleinbrood. 

BIO Tarwebloem heeft goede eiwitten en geeft een soepele deegeverwerking. BIO Tarwebloem geeft een uitstekende malsheid, goede kruimstructuur en een mooie bakaard.

Wilt u meer informatie over dit product, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Met vriendelijke groet,
Holland Meel

Recept Biologisch Witbrood

BIO Tarwebloem 100 %
BIO Witbroodpoeder 3 %
Gist 2 %
Zout 1,5 %
Water ca. 56 %


Werkwijze

• Grondstoffen tot een mooi soepel deeg kneden.
• Deegtemperatuur 27 ºC.
• Afwegen en opbollen.
• Bolrijs ca. 40 min.
• Opmaken en eventueel insnijden, knippen of decoreren.
• Narijs ca. 60 min.
• Bakken als grootbrood.

Probeer ook onze Del Arte Decomix als ingrediënt of decoratie.